Meny
 

Vi i Vent MultiService tilbyr rens, balansering og vedlikehold av ditt ventilasjonsanlegg. Et vedlikeholdt ventilasjonsanlegg er viktig for å opprettholde et sunt inneklima. Ved hjelp av roterende børster og et kraftig avsug fjerner vi skitt og smuss fra dine ventilasjonskanaler. Vi utfører en inspeksjon av kanalene før og etter rens, og dokumenterer jobben som blir gjort ved hjelp av bilder av dine ventilasjonskanaler. At ditt ventilasjonsanlegg er riktig balansert er viktig for å opprettholde en god luftkvalitet i hjemmet.
 
VISSTE DU AT? - Et ventilasjonsanlegg med mye smuss kan gi plager til de med astma og støvallergi
 
Sunt inneklima
Et renset og balansert ventilasjonsanlegg sikrer deg et sunt inneklima. Det påser at tilstrekkelig ren luft blir tilført boligen og kvitter seg med den forurensede luften. Tilstrekkelig ren luft i boligen reduserer plager ved astma og støvallergi.
Dersom anlegget ikke blir rengjort regelmessig kan det dannes sopp, mugg og andre helseskadelige bakterier.
Brannfare
Om uhellet er ute og en brann oppstår vil et skittent ventilasjonsanlegg kunne føre til at en brann vil spre seg raskere i bygningen, da støv er veldig lettantennelig.
Energibesparende
Etter hvert som smuss samler seg i dine ventilasjonskanaler vil det kreve mer energi for å tilføre riktig mengde friskluft og tilstrekkelig avsug for den forurensede luften. Et rent ventilasjonsanlegg er derfor både strømbesparende og miljøvennlig.
 
VISSTE DU AT? - Sopp, mugg og andre helseskadelige bakterier dannes i et skittent ventilasjonsanlegg og pustes inn av hele familien
 
Rens av boligventilasjon bør utføres med et intervall på 3-5 år. Etter utført rens vil du få tilsendt rapport med bildedokumentasjon av anlegget før og etter rens.


Rens av næringsbygg bør utføres i henhold til installatørs anvisning eller med en 1-5 års intervall. Vi utfører rens av ventilasjonsanlegg i barnehager, skoler, kontor, lager, verksted og butikk.

Er det på tide med en rens av ditt ventilasjonsanlegg? Ta kontakt for befaring og pris.

Sameie og borettslag har samme anbefalte intervall som på bolig, altså 3-5 år.

Ta kontakt for befaring og pris.

 
Filter Vi tilbyr konkurransedyktige priser på filter.
Ved kjøp av filter hos oss kommer vi og bytter filter etter ønsket intervall, vi anbefaler 1-2 filterbytter i året.
 
TROND GJØRAN EDVARDSEN
Vent Multiservice AS
958 19 254 | trond@ventmultiservice.no
FREDRIK FURRE
Vent Multiservice AS
452 05 074 | fredrik@ventmultiservice.no